EL VALOR DE L’ESPORT

El programa “Sense Ficció”, de TV3, ens vol descobrir el valor de l’esport amb el seu documental “L’equip Ideal” d’aquesta setmana. En ell  se’ns explica la història d’uns nois de Ghana, i com l’esport els ajuda a ser millors. També es narra el treball d’Unicef i la Fundació del Futbol Club Barcelona en aquest aspecte.
L’Institut Ferran Tallada, des de l’any 2001 treballa per acostar el món de l’esport i el món educatiu.

Això vol dir que l’alumnat que entrena en diferents esports té una oferta educativa específica, que els ajuda a compaginar estudis i passió, ja que per molts joves practicar futbol, handbol, judo, o enduro; natació, waterpolo o tennis; és un motor per les seves vides.

Igualment, l’Institut fa promoció esportiva a joves que no són federats, de forma que les classes d’educació física ocupen fins a 7 hores del seu curriculum, en lloc de les dos habituals.

Nosaltres estem convençuts dels valors de l’esport. Sabem que un jove que practica esport habitualment és més responsable, valora l’esforç i el treball en equip, i sap que ha de tenir cura del seu cos. Trobem a faltar més centres educatius que facilitin i recolzin aquestes línies educatives.

Manel Belda, director de l’Institut Ferran Tallada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: