LA ORIENTACIÓ ESCOLAR I PROFESSIONAL. PROGRAMA ACADEMIA

Avui dimecres 24 d’abril visita l’Institut Ferran Tallada un grup d’orientadors escolars i professionals europeus, en el marc del programa Academia, inclòs en el Programa Leonardo de la Comissió Europea. És el segon any consecutiu que la Generalitat tria al centre per mostrar els nostres serveis d’orientació als participants d’aquest projecte europeu.

PAT FERRAN TALLADA

La Orientació escolar és una peça bàsica pel funcionament de la transició de l’alumnat des dels estudis obligatoris als post-obligatoris  La informació, i la presa de decisions conscient són els pilars sobre el que es basen el seu treball. Com ens avisen les orientadores d’educaweb, en una entrevista recent, no és suficient ni eficient adreçar-nos només a les professions més demandades en un moment donat, ja que el mercat de treball en l’actualitat és molt fluid  i és bàsic que la persona pugui treballar en projectes que  il·lusionin, per tal de retornar a la societat el màxim del seu talent.

 

En el centre tenim un procés de cinc grans passos. Al final, busquem que tot l’alumnat que surt dels estudis obligatoris tingui una preinscripció en formació post-obligatòria que li sigui possible i captivadora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: