50 ANYS DE TRANSPORT PÚBLIC AL CARMEL I EL TURÓ DE LA ROVIRA

L’autobús Chausson de la línia 10 pujant al Carmel / Arxiu TMBAquest mes de maig ha fet 50 anys del primer autobús públic que pujava de forma regular al Carmel i el Turó de la Rovira, pujant per la Carretera del Carmel.

En l’actualitat, la comunicació del Turó de la Rovira ha millorat notablement. Les connexions directes via Bus, i la connectivitat amb les línies 3 i 5 de metro, fan possible la nostra activitat a dia d’avui.

Així com les connexions amb el centre de la ciutat són correctes, no podem dir el mateix de les relacions amb zones molt més properes. Anar a la Seu del Districte és una aventura. Viatjar a Passeig Maragall, és ràpid si es fa a peu. I els busos de barri no solucionen aquestes mancances.

Està molt bé la relació amb el centre de la ciutat, però que no sigui igual de fàcil la comunicació amb zones properes fa pensar en una xarxa centralista, i amb certa radialitat. Calculo que, si fem la crítica de Madrid, hauriem de veure també la conveniència d’adoptar estructures en xarxa també a la nostra ciutat

Anuncis

Comments

  1. És realment lamentable que el transport públic entre els barris que formen part del districte Horta Guinardó no sigui prou bona, i la propera , ja engegada, xarxa nova d’autobusos no crec que millori la situació ….

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: