ENS TROBEM AMB DIRECTORES D’ESCOLES BRESSOL, FORMACIÓ DUAL

Avui dia 23 d’octubre hem realitzat a Ferran Tallada la primera reunió de coordinació amb les direccions d’escoles bressol municipals, en el marc de la Formació Dual.

Ja en posts anteriors he insistit en la importància que té la formació dual per a la nostra formació professional, pel nostre institut. Podem dir, amb tota seguretat, que és un dels projectes més importants dels darrers anys.

Us recordo que la formació dual és aconseguir la implicació de les empreses en la formació de les persones. Aquestes empreses es fan càrrec d’un determinat número d’hores de formació del nostre alumnat, hores que abans es feien a l’Institut, mentre els interessats treballen.

La trobada ha estat molt cordial i productiva. Totes les direccions i l’administració veu una immensa oportunitat en el progrés de la formació professional, en la formació de nous professionals.

En la reunió s’ha parlat de la estructura del treball a fer, dels instruments a usar, i de la temporalització de les diverses activitats.

Amb aquestes innovacions estem treballant per la qualificació del nostre alumnat, per la implicació del món empresarial i l’administració, per la projecció del propi institut i per la millora de la formació professional. Un gran repte, una guia de cara al futur.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: