Insercions laborals d’Integració Social amb noms

IMG_1482Sovint observem com vivim en un món de xifres, comptes, còmputs i tant per cents, les dades solen ser quantitatives i acompanyades de tota mena de gràfics, estadístiques (que molt poc saben realment interpretar) tot esdevé fred i poc personal.

Per això vull fer aquest escrit i dir-vos que els estudiants del CGFS d’Integració Social que enguany han finalitzat el cicle, gràcies als estudis i, directa o indirectament a la FCT, han trobat una feina relacionada amb l’àmbit social, si en voleu una dada, diré que un terç del grup està treballant.

Han estats els últims estudiants de currículum LOGSE, és a dir que anaven encara amb una llei d’abans del segle XXI, tot i així, han demostrat tenir les capacitats clau per a incorporar-se en el món del treball com a Tècnics superiors d’integració Social.

Podríem mencionar al Juanan, que va realitzar les seves pràctiques en un institut i que van ser tan satisfactòries que van fer passes per poder contractar-lo, no va ser possible però és una dada important, o el Josep que ha realitzat la FCT en una llar residència de persones amb diversitat funcional i també el van voler contractar, penseu que aquests dos nois encara estaven cursant primer; igual que l’Alícia, amb la FCT a un Centre ocupacional persones amb paràlisi cerebral, li van oferir substitucions que va haver de rebutjar perquè feliçment va començar com a treballadora familiar al SAD primer a Clece, i després a ABD on encara després d’un any continua assumint cada vegada casos més complexes, i també a ABD van obtenir la seva ocupació l’Anna, i la Mireia i la Tina (que actualment està treballant per Suara) i arribem al segon curs, una altra Ana ha trobat feina en la recepció d’una empresa de col·locació i li van valorar molt especialment en el seu currículum que hagués fet pràctiques al casal estiu d’un centre educatiu especial i a un Crae; i també a ABD han anat entrant com a treballadores familiars: la Mònica R, l’Eli, l’Elena, la Laura… L’Hèctor ha començat a treballar com a monitor al CAR de Sant Cugat amb persones amb problemes mobilitat derivats de lesions medul·lars que s’inicien a l’esport, i la recent incorporació a Suara de l’Adriana, resumint, m’he deixat segurament dades però us he parlat de noms, noms de persones que han acabat enguany els seus estudis i que estan treballant.

I el futur no el podem saber però un bon grapat iniciaran estudis universitaris d’Educació social, de Treball Social, de Psicologia, de Logopèdia, espero que puguin assolir el seus objectius.

 

Elvira FR

Tutora CFS IS

Comments

  1. I he d,afegir en Robert, i la Susana a ABD i a Suara respectivament.

  2. noticies d’última hora : una altra inserció : m’he trobat el David, treballa com a integrador en un Crae gestionat per Suara!!!!
    de moment que jo sàpiga dos a Treball Social; l’Alícia i la Mònica R; a Psicologia : el Juanan i l’Àlex, a Educació Social Laura, Elena, el Joan?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: