S’acaba el curs 2013-2014

la foto còpia 2

El curs 2013-14 s’acaba, i hem d’estar satisfets. Satisfets per la feina feta, individualment i entre tots. Som molts treballant en Ferran Tallada. Professorat, secretaria i consergeria, cafeteria i neteja, col·laboradors i empreses… I no oblidem als més importants, i que també han treballat de valent: l’alumnat. Tots hem aportat el nostre granet de sorra a fer una mica millor el món que habitem i la petita comunitat que compartim, un matí i un altre, un dia i el següent, intentant no defallir davant els problemes, fent el millor possible les tasques que tenim assignades, perseguint els nostres objectius i col·laborant en els objectius compartits.

Podem estar contents, també, pels resultats. Els resultats de les proves externes de 4t d’ESO han millorat de forma notable, i espero que els resultats de les PAU també segueixen la tendència. Els resultats a la FP segueixen essent bons, i inclús millorant en insercions laborals en temps difícils. La major part dels objectius, de les fites, que ens havíem plantejat, s’han realitzat. Hem acordat línies de treball comuns, de relleu i de profunditat, amb l’escola Coves d’en Cimany. Entrem en un projecte de comunitat d’aprenentatge, i això ho fem amb els nostres companys de Coves. Hem realitzat unes activitats molt engrescadores amb l’Orquestra Juvenil del Carmel i amb el projecte Cinema en Curs, per a 2n i 3r d’ESO. Hem millorat el servei de biblioteca i de forma associada les activitats de Sant Jordi. Hem participat d’una forma molt especial, amb l’associació d’alumnes i la cafeteria del centre en el projecte d’Agenda21. Hem construït de forma completa el projecte didàctic esportiu. Hem construït i executat una Formació Dual en Educació Infantil. Hem construït dos FP dual més, per ASCT i per APSD. Hem fet assessoraments i reconeixements, més de 60 alumnes en torn lliure. Hem signat 9 convenis amb empreses, per serveis d’assessorament, reconeixement i formació. Hem millorat el servei de secretaria. Hem millorat l’entrada de l’Institut. Hem fet jornades d’educació. Hem fet un premi d’emprenedoria, i n’hem guanyat un. Hem millorat la comunicació del centre amb news, amb articles en premsa, col·laboracions en ràdio. Hem fet tot això i encara més en només un any, un curs escolar.

Ho hem fet, tot l’equip de persones que treballem en l’Institut. I que volem un món i una comunitat millors.

I tenim projectes de cara a futur.Seguir amb els actuals, i plantejar-se nous reptes. I fer-ho entre tots, com una única comunitat, no com individus separats, sinó com un equip, que és quelcom més que la suma de les individualitats, de forma que 1 més 1 sumi 3. I divertint-nos. Volem divertir-nos. Tenim una feina que ens apassiona i volem divertir-nos. Tota la comunitat vol ser més feliç, i sabem que volem contribuir a aquest objectiu compartit.

Ara arriba un moment de descans. De recàrrega. De repensar-nos. D’organitzar el curs vinent. Espero que ens trobem tots amb energies renovades al mes de setembre. Per seguir creixent, com a persones i com a organització.

Manel Belda

Director del Ferran Tallada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: