Swim & Coach i el Ferran Tallada signen un conveni per la formació en Emprenedoria i Empresa

swim and coachSwim & Coach i l’Institut Ferran Tallada signen un acord de col·laboració pel qual:              Swim & Coach imparteix formació per al crèdit de EIE Emprenedors i Empresa en dos vessants: Comunicació amb PNL en el medi Empresarial que els ajudarà a donar forma als seus projectes d’empresa i de manera pionera a Catalunya i resta de l’estat Espanyol formarà els tècnics superiors en educació infantil en el Mètode d’Estimulació Aquàtica Educativa per a nadons de 0 a 5 anys, perquè puguin ser informadors o formadors de les famílies que vagin a les escoles bressol.

Amb el ferm objectiu que hem perseguit sempre, d’aportar el màxim de professionalitat a les activitats aquàtiques infantils, el mètode Swim & Coach dóna un gir per dirigir-se directament als pares i combinar així l’acció educativa de formació i de denúncia d’activitats infantils sense cap ni peus a les piscines del nostre entorn.

Swim and coach passa a formar els educadors infantils perquè ells siguin els que de primera mà informin els pares sobre que haurien de trobar en aquest tipus de classes dirigides i sobretot que ells mateixos puguin formar els pares que vulguin ser professors aquàtics dels seus fills en el mètode educatiu perquè sàpiguen com guiar els seus petits a l’autonomia en el medi aquàtic.

Un enfocament nou i revolucionari en el qual els alumnes de segon curs, ja en pràctiques professionals de l’institut Ferran Tallada, seran la primera edició de formadors de pares a Barcelona.

“Seguim apostant amb fermesa per la qualitat de les activitats infantils. Els nens són el nostre motor i el seu somriure el nostre triomf “.

 

Swim and Coach

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: