Projecte ERASMUS: Pollution! Find a STEM Solution!

pollution erasmus stemEl Ferran Tallada forma part del programa de la UE per a l’educació, la formació, la joventut i l’esport, anomenat Erasmus +.

Hi ha cinc socis Europeus:

– Osnovne Skola Pantovcak Zagreb, Croàcia

– Collège Edouard Herriot, Luce, França

– Zespol Szkol nr 7 Skola Podstawowa nr 10 im. Kalisz, Polònia.

– Institut Ferran Tallada, Barcelona, Espanya

– Základní skola 1 Materská skola Kladno, Vodárenská 2115, República Txeca

Estem treballant en un projecte comú que es diu “Pollution! Fins a STEM Solution!” (Contaminació! Trobem una solució STEM!) que s’allargarà als propers dos anys.

Aquest projecte consta de 33 activitats, algunes d’elles són: la construcció dels dispositius de mesura d’aire, llum i contaminació acústica a les escoles i les llars, l’anàlisi de les dades a través del mètode científic i la comparació dels resultats amb els companys per a trobar una solució. També hem utilitzat tècniques ecològiques i de reciclatge en el disseny de peces artístiques i s’han elaborat pòsters online per a la difusió del projecte.

A més a més, el programa inclou mobilitat de professors i estudiants amb estades per a tallers i intercanvis culturals a les escoles dels diferents països participants.

Alguns professors del programa van participar a la segona trobada de professors del projecte Erasmus + “Pollution! Find a STEM solution!” que s’ha fet a l’escola Edouard Herriot a Chartres, França, aquest mes de juny. Va ser una reunió de grans mestres a la que els professionals van aprendre molt uns dels altres, van compartir moltes experiències i va servir per a planificar la resta del projecte

Més informació aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: