Els grups d’ASCT visiten la Fira de Manresa

El passat dia 16 d’octubre, divendres, vam visitar la 18a. Fira Mediterrània de Manresa, amb l’alumnat d’Animació Sociocultural i Turística, de 1r i 2n.
Els carrers del centre de la ciutat i espais culturals, uns edificis emblemàtics i d’altres habilitats per l’esdeveniment, s’omplen de músiques del món i cultura popular. Enguany han participat 100 companyies de 20 nacionalitats, amb 300 representacions, entre els dies 15 i 18 d’octubre.
La Fira de Manresa té uns objectius semblants als de la Fira de Teatre al carrer de Tàrrega, del Mercat de Música Viva de Vic, o de la Mostra d’Igualada. Entre d’altres oferir als programadors (que són més de 1000, vinguts d’arreu) espectacles de música, teatre, dansa, circ… per donar-los a conèixer i que puguin ser contractats per portar-los a festes, teatres, barris.
En aquest sentit, l’alumnat del cicle va tenir l’oportunitat de veure, des de dins, l’organització, la gestió i els espais en aquesta intervenció cultural. Agraïm a en Joan Morros, un “inquiet cultural”, com ell mateix s’anomena, qui ens va acompanyar en el recorregut, per raconets secrets, i ens va explicar la preciosa història sobre la recuperació del Teatre Kursaal.
El grup va gaudir molt amb els espectacles i va compartir activitats amb un altre grup d’Animació d’un institut de Sabadell. Hi tornarem!


M. Teresa Catalán i Carmen Porras

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: