Sortida de Teleassistència a la Creu Roja (grup de tarda)

El passat 17 de Març vam anar a conèixer el Centre de Coordinació de la Creu Roja, dins  les activitats del mòdul de Teleassistència.

Foto 1-sala de formacióEns va rebre la Sandra, tècnica de teleassistència i en una de les sales que té destinades  la Creu Roja per realitzar tasques de formació, ens va introduir als serveis que realitza la Creu Roja com a entitat, a més de la teleassistència els alumnes varen tenir ocasió de conèixer les altres activitats que a més a més realitza. La visita va ser molt interessant, tant pel contingut com pel  fet d’apropar-nos a una realitat que els alumnes desconeixen.

Van veure com es treballa a un centre de Teleassistència, el ritme de trucades (que és molt alt), la responsabilitat de l’operador, les dificultats de la feina…, les tasques que es realitzen des del centre d’operacions.

Aquí podeu veure el grup d’alumnes  en la sala del centre de coordinació.

Foto2-sala de control

Als alumnes els hi va permetre avaluar si és una feina adient per la seva personalitat i conèixer des de  més a prop altres possibles sortides laborals.

També varen tenir l’oportunitat de visitar una de les unitats mòbils del servei de teleassistència, en Joan, voluntari d’emergències, ens va explicar i ensenyar  tot l’equipament que disposen aquestes ambulàncies medicalitzades.

Foto 3-ambulància

A més varen tenir l’oportunitat de fer pràctiques per aprendre les tècniques de mobilització de víctimes traumàtiques que de fet també estan aprenent en el mòdul de Primers Auxilis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: