8ªi 9ª Edició del Servei d’Assessoraments 2016-17

Aanagrama assessoramentAnagrama reconeixement

INFORMACIÓ GENERAL Curs 16-17

CALENDARI DE LA 8ena EDICIÓ CURS 16-17

Com cada curs escolar l’institut Ferran Tallada ofereix els Serveis d’Assessoraments i Reconeixements acadèmic dels aprenentatges assolits mitjançant l’experiència laboral o en activitats socials.

El calendari previst per a les dues convocatòries és el següent

8ª Edició: d’Octubre del 2016 a Gener 2017

Setembre: Segona quinzena Publicació i Oferta a la web del servei

Octubre: Període de preinscripcions i inscripcions i sessió informativa per els inscrits

Novembre – Desembre: Període de les entrevistes i informe d’assessorament. Període d’inici de Reconeixements

Gener: Final de Reconeixements i Generació de certificats de reconeixements

9ª Edició : de Febrer del 2017 al Juny del 2017

Gener: Segona quinzena Publicació i Oferta a la web del servei

Febrer: Període de preinscripcions i inscripcions i sessió informativa per els inscrits

Març-Abril: Període de les entrevistes i informe d’assessorament. Període d’inici de Reconeixements

Maig-Juny: Final de Reconeixements i Generació de certificats de reconeixements

 

A l’inici de cada una de les edicions es fa publica la convocatòria en aquesta mateixa web junt amb la documentació específica i requisits necessaris. També es donen les instruccions pel procediment de la preinscripció i inscripció.

Per tant qui hores d’ara sap que pot estar interessat tingui pendent el calendari publicat i consultar la web en aquestes dates.

 

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: