FP celebra l’aniversari de la Convenció dels Drets Internacionals de la Infància

img_0525-2El passat dijous, 17 de Novembre, ens vam trobar tots els cicles formatius de grau superior de l’Institut Ferran Tallada, per tal de celebrar l’aniversari de la Convenció dels Drets Internacionals de la Infància. La jornada es va desenvolupar en diferents activitats: visionat de tres curtmetratges “No és un joc”. “Las 7 alcantarillas” i “Natras“; audició i visionat d’imatges de denúncia social en format de cançons; i mitjançant la dinàmica grupal “El termòmetre” es va poder reflexionar i acordar una sèrie d’aportacions i denúncies en relació a la infància. Entre els grups de matí i de tarda vam construir un estel conjunt, per projectar els nostres desitjos. Les conclusions on vam arribar passen per unes actituds respectuoses envers la infància que els permeti un creixement feliç, on tingui cabuda el joc, la salut, l’estima i l’educació.

Volem destacar que a partir d’aquesta jornada l’alumnat d Animació Sociocultural i Turística, Educació Infantil i Integració Social, s’ha relacionat, s’ha conegut, ha treballat i ha col·laborat en un context fora de l’aula. Obrim finestres!

Agraïm la participació de l’Associació Som Vínculos Estelí i la bona feina feta pel 2n curs del cicle d’Animació Sociocultural i Turística, dins el mòdul DUAL.

Anna Paredes
Ana Merino
Carmen Porras

Promotores del Projecte d’Aprenentatge-Servei Nicalunya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: