“A nosaltres ens sobra, a ells els falta”

Amb el lema “A nosaltres ens sobra, a ells els hi falten” els Integradors de 2n curs de tarda van realitzar una recollida de roba d’hivern i de menjar, la setmana de l’11 al 15 de desembre. Van ser ells/es mateixos qui ho van repartir el divendres 15 pels barris del Districte Horta-Guinardó. Una acció directa d’ajuda i acompanyament per cobrir algunes necessitats de les persones Sense Sostre.

A aquesta iniciativa li va seguir una activitat per l’alumnat de cicles de la tarda a la sala d’actes el dilluns 18 de desembre. Sense jaqueta, ni sabates, ni mòbil, amb mans gèlides i estirats sobre cartons en un racó, els alumnes experimentaren moltes sensacions i sentiments de les persones Sense Sostre. Un fosc silenci a la sala d’actes i les fredes passes dels participants ajudaren a fer un recorregut tant metafòric com real: un circuit d’immersió per posar-nos en la pell dels que viuen el seu dia a dia al carrer.

Gràcies a tots i totes per la col·laboració amb la recollida de roba i menjar i també a tot l’alumnat i professorat del centre per la vostra participació en l’activitat.

Per veure el vídeo que hem fet, podeu entrar al Facebook de l’Institut.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: