1a Trobada entre empreses i alumnes de l’FP Dual d’atenció a persones en situació de dependència.

El dia 27 de novembre es va dur a terme a l’Institut la “1a Trobada entre empreses i alumnes de l’FP Dual d’atenció a persones en situació de dependència” on van participar diverses entitats: ACRA, Alianza para la Formación Profesional Dual, el Consorci d’Educació de Barcelona i l’Institut Ferran Tallada. Les entitats convidades i organitzadores de cada taller eren l’Onada Serveis, el Grup Atlàntida, Casa les Monges, Sanitas i La Torrassa.

Cada entitat va preparar un taller especial pensat per l’alumnat, perquè poguessin entendre la feina que fan, com es preparen, amb quins factors es poden trobar en el seu dia a dia i com millorar-los.

Avui us parlem del taller que va preparar l’Onada Serveis. El seu taller es diu “Posem-nos les ulleres de l’ACP (Atenció Centrada en la Persona)” i el feia la Núria Roselló.

IMG_4989

Primer de tot, va dividir l’alumnat en dos grups: persones cuidadores i persones dependents. A cada persona dependent li va donar una consigna diferent: tu no camines, tu no hi sents i tu no parles, per exemple. Després, les persones cuidadores havien de guiar a la persona depenent per l’habitació tenint en compte que podia tenir dificultats. A partir d’aquí, persones cuidadores havien de trobar la manera de fer-se entendre i complir la missió.
Una imatge millor que paraules per això us deixem algunes fotografies del taller.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: