Un àpat diferent

Finalment, l’últim taller que us volem explicar és el que va preparar Casa les Monges en la Jornada tècnica d’entitats a l’Institut.

IMG_5017
En aquest taller moderat per l’Eva Gimeno, directora de la residència, i la Sandra Font, sots directora, es dividia l’alumnat en persones cuidadores i persones dependents, tal com s’havia fet en altres tallers. En aquest taller de “role playing” anomenat “Un àpat diferent”, a les persones dependents se’ls donava consignes diferents sense que les persones cuidadores les sabessin i aquestes els havien de portar l’esmorzar que els hi demanaven tenint en compte que alguns no hi veien, no podien parlar o no hi sentien bé i no tothom podia prendre de tot. A partir d’aquí, s’havien de fer entendre per saber què volia menjar la persona dependent. No era tan fàcil com semblava i va portar moltes rialles entre l’alumnat!

L’objectiu principal era que l’alumnat aprengués la dinàmica d'”entendre’s i comunicar-se” tant si li tocava un rol de persona dependent com de persona cuidadora. Aquí us deixem un vídeo i fotografies del moment que els alumnes estaven fent aquest taller.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: