Joc Viu amb 2n d’APSD!

El dimecres 27 i el dijous 28 de febrer, 2n d’Atenció a Persones en Situació de Dependència van participar en unes activitats amb l’associació de Joc Viu, ajudant a dinamitzar activitats amb nens de 3 i 6 anys d’escoles ordinàries i d’escoles especials.
Cada dia es van fer dos torns d’aproximadament 100 nens.

Era una mena de gimcana per grups amb 4 proves on havien de jugar i aplicar els cinc sentits. La teoria de les proves tenien a veure amb la neu, ja que no tots poden anar a la neu. D’aquesta manera vam fer que per un dia sentissin que hi havien anat.
Una prova tractava de pujar a la muntanya, hi havia escales, cordes, inflables i coixins per saltar-hi; l’altre de practicar tirar boles de neu per sobre i per sota d’una reixa, les pilotes s’anaven fent més grosses fins a trobar una de sola gegant; una altra tractava de pujar fins a la muntanya amb un telecadira, esquiar i tirar-se amb trineu i l’última s’havien d’estirar i els passàvem per sobre diferents teles, els explicàvem tot el que et pots trobar a una muntanya com neu, pluges, trons, etc.

Vam fer-los gaudir a ells, i ells a nosaltres i vam aprendre una mica més.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: