La direcció del Tallada visita Praga

Professorat del Ferran Tallada va visitar la setmana passada la ciutat de Praga amb altres representants de centres de Barcelona amb l’objectiu de conèixer l’estat de la Formació Professional a la capital txeca, així com promoure programes d’intercanvi. Durant la seva visita, els docents catalans van poder intercanviar opinions amb el cap del departament d’estratègia de l’Ajuntament de Praga o el regidor d’Educació de la ciutat, Vit Simral, entre altres.

Les instal·lacions de l’escola d’oficis més gran de la ciutat, Jarov Skola, va ser una de les parades destacades de la ruta. De la mateixa manera, la delegació catalana va poder descobrir projectes com Top Kemp, un programa de la Cambra de Comerç de Praga que organitza tallers en la petita i mitjana empresa per motivar els joves a estudiar cursos de Formació Professional, o l’empresa de transport públic de Praga, que ofereix graus de FP a mida per futurs treballadors.

Una fira d’oficis per motivar l’alumnat per apuntar-se a cursos de Formació Professional i una reunió final de valoració van completar l’estada a la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: