[GESTIÓ] Obert el termini online pel Casal d’Estiu

[Recull actualizat de les últimes informacions referents a tràmits i gestions]

CASALS D’ESTIU 
L’Ajuntament de Barcelona obre la convocatòria per a la campanya de vacances d’estiu d’enguany i, per tant, es manté el calendari previst per a les inscripcions i per la sol·licitud d’ajuts econòmics i de monitoratge de suport per la inclusió. No obstant, davant la situació excepcional ocasionada per la Covid-19, tant les inscripcions com la resta de tràmits relacionats es faran a través de mitjans telemàtics.

Des de L’ Associació Espai Màgic/ Ferran Tallada les pre-inscripcions de totes les activitats es realitzaran de manera online, així com les sol·licituds d’ajuts econòmics i de monitors/ores de suport a la inclusió. PODEU FER ELS TRÀMITS AQUÍ.
O trucant al telèfon 627474817.

Les dates per a les gestions són les següents:
-Inscripció a les activitats: a partir del 25 d’abril de 2020.

-Pel que fa als ajuts econòmics, s’ha habilitat un formulari de sol·licitud per poder demanar les beques a través del mateix web. Un cop feta la inscripció a l’activitat escollida, les famílies que vulguin sol·licitar un ajut econòmic ho podran fer fins al dia 31 de maig. Aquest termini s’ha ampliat del 19 al 31 de maig per facilitar més marge a la ciutadania en aquest escenari excepcional de sol·licituds en línia.

-Així mateix, el termini per poder fer la sol·licitud de monitor/a de suport per a la inclusió d’infants amb discapacitat a les activitats d’estiu s’amplia fins al 3 de juny.

La reserva de plaça o pre-inscripció, no comporta l’abonament de cap import fins que aparegui una directriu oficial que marqui quan i com es desenvoluparan els casals, els campus i les colònies d’aquest estiu.

CONVALIDACIONS I EXEMPCIONS – 27/04 a 8/05
S’obre el termini de sol·licitud de convalidacions i exempcions que durarà del 27 d’abril fins al 8 de maig, ambdós inclosos. Les sol·licituds –que podreu descarregar als enllaços de sota- així com la documentació específica que indiquen en cada cas s’han d’escanejar i enviar a l’adreça de correu electrònic de la secretaria del centre: a8014115@xtec.cat

Un cop el centre torni a obrir les seves portes de forma regular, l’interessat o interessada haurà de portar els originals de la sol·licitud i la documentació indicada a la secretaria de l’institut.

SOL·LICITUDS:
Sol·licitud convalidació
Sol·licitud exempció

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: