DATA PER LES PROVES D’ACCÉS ESPORTIVES

PROVES GENERALS CICLES FORMATIUS (PERÍODE TANCAT)
El Departament d’Educació convoca la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Mitjà per a les persones que no tenen el títol de graduat en ESO i la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior per a les persones que hi volen accedir però no tenen el títol de Batxillerat.

El període d’inscripcions per a aquestes proves està obert del 13 al 21 de maig i en teniu més informació i podeu fer els tràmits a través del següent enllaç: PROVES D’ACCÉS.

PROVA GENERAL ENSENYAMENTS ESPORTIUS (SENSE ESO) (PERÍODE TANCAT)
El Departament d’Educació convoca la prova d’accés de caràcter general als cicles de grau mitjà d’ensenyaments esportius per a les persones que no tenen el títol de graduat en ESO (o un altre d’equivalent a efectes d’accés a aquests ensenyament).

El període d’inscripcions per a aquestes proves està obert del 13 al 21 de maig i en teniu més informació i podeu fer els tràmits a través del següent enllaç: PROVA GENERAL.

PROVA ESPECÍFICA DE TITULACIONS ESPORTIVES
Per poder cursar una titulació esportiva (Batxillerat + CFGM o CFGM sol) s’ha de realizar una prova específica.

El període d’inscripcions per a aquestes proves està obert del 8 al 17 de juny de 2020 i el pagament del preu públic d’inscripció es pot realitzar fins al 18 de juny de 2020. En teniu més informació i podeu fer els tràmits a través del següent enllaç: PROVA ESPECÍFICA

Prova de futbol: Entre els dies 8 i 22 de juliol de 2020.
Prova de Salvament i Socorrisme: Entre els dies 11 i 21 de juliol de 2020.

Teniu més informació i els detalls de cada prova a la pàgina de cada titulació.

Batxillerat + CFGM Salvament i Socorrisme
Batxillerat + CFGM Futbol

*AVÍS. L’alumnat que hagi de fer alguna prova per a ensenyaments esportius ha d’estar inscrit a les proves i tenir un resguard de la inscripció per a poder fer la matrícula en els ensenyaments esportius que oferim al centre.

*AVÍS. Educació informa que les inscripcions a les proves d’accés que es van fer el mes de març, abans de la suspensió dels tràmits administratius, són vàlides. Per tant, ja no s’ha de tornar a fer la inscripció.

Trackbacks

  1. […] PROVES D’ACCÉS En el cas de voler començar un CFGM o CFGS sense títol d’ESO o Batxillerat o de voler cursar un ensenyament esportiu (CFGM de Salvament i Socorrisme o CFGM de Futbol) cal consultar les proves d’accés necessàries en el següent enllaç: INSCRIPCIÓ PROVES D’ACCÉS. […]

  2. […] PROVES D’ACCÉS En el cas de voler començar un CFGM o CFGS sense títol d’ESO o Batxillerat o de voler cursar un ensenyament esportiu (CFGM de Salvament i Socorrisme o CFGM de Futbol o doble titulació de Batxillerat+CFGM Esportiu) cal consultar les proves d’accés necessàries en el següent enllaç: INSCRIPCIÓ PROVES D’ACCÉS. […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: