Sessió sobre l’alfabetització de les dades

El pròxim 17 de desembre tindrà lloc la sessió “Les dades. Una oportunitat per encarar els reptes del món actual” destinat a tot el professorat de secundària, en la qual l’Institut Ferran Tallada participarà aportant la seva experiència pedagògica amb el professor David Sánchez.

Avui en dia tenim accés a una gran quantitat de dades que ens poden aportar molta informació si les sabem analitzar. Però sabem on podem trobar dades realment objectives? Tenim suficients coneixements per buscar, filtrar, discernir, comparar, analitzar i extreu-re’n conclusions? L’alfabetització de les dades és precisament aquesta capacitat per llegir i analitzar dades.

És en aquest context on trobem el programa educatiu Repte Barcelona Dades Obertes, un concurs liderat per l’Ajuntament de Barcelona i que ofereix el Consorci d’Educació de Barcelona. L’Institut Ferran Tallada va guanyar la primera edició d’aquest Repte amb un grup d’estudiants tutoritzats pel professor David Sánchez, que participarà en aquesta xerrada el pròxim 17 de desembre.

Les dades. Una oportunitat per encarar els reptes del món actual.
Data: 17 de desembre 2020
Hora: 17:30-19:00
Lloc: virtual, a través de Google Meet
Enllaç: https://meet.google.com/xcr-xtpe-wfm

Programa

La sessió la convoquen M. Mercè Fígols (Ajuntament de Barcelona) i Susana Navarro (Àrea d’Innovació del Consorci d’Educació de Barcelona).

MÉS INFORMACIÓ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: