Participem a Science and Writing d’eTwinning

A l’INS Ferran Tallada es realitzen projectes eTwinning amb participació de l’alumnat d’ESO i de Batxillerat, i de professorat dels departaments de ciències i llengües. Durant el tercer trimestre del curs 2019-2020 estudiants de 2n de Batxillerat van participar al projecte Towards the Earth Day, un projecte que va obtenir el segell de qualitat nacional i europeu. 

Aquest curs, l’alumnat de 1r de Batxillerat ha participat en el projecte eTwinning Science and Writing, que pretén fomentar el coneixement científic, l’escriptura creativa, desenvolupar les competències TIC i crear escenaris per a practicar l’anglès en contextos reals, així com contribuir a crear la consciència europea.

Els estudiants s’agrupen en 8 equips de treball internacionals, realitzen presentacions, qüestionaris, investiguen sobre temes científics i, finalment, creen històries col·laboratives que es presentaran en un ebook. Cada grup rep vídeos dels altres professors i estudiants amb la seva opinió sobre el projecte.

També s’organitzen videoconferències per a l’alumnat i donar-los així més oportunitats de conèixer-se.

eTwinning és un dels projectes europeus en els què participa el Ferran Tallada, per a fomentar la internacionalització dels i les nostres alumnes. També participem amb Erasmus+ que promou i facilita el moviment d’estudiants dins la Unió Europea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: