Participem al Printing Challenge 3D

Un grup d’alumnes de 4t d’ESO i un altre de 3r d’ESO, des de la matèria d’informàtica i la de tecnologia respectivament, participaran al concurs EEBE 3D Printing Challenge que organitza l’Escola d’Enginyeria de Barcelona de l’UPC.

L’ EEBE 3D Printing Challenge és una competició d’impressió 3D per equips que es durà a terme el dia 2 d’abril de 2022 dins la jornada 3D Day EEBE. L’objectiu de la competició és solucionar un repte, que consistirà en imprimir en 3D una peça en el temps permès i sotmetre-la a una sèrie de proves per part del jurat que haurà de superar. Ja coneixem el repte i ja tenim els diferents grups treballant en la fabricació de la peça que haurem de portar el dia de la competició en un fitxer preparat per a la seva impressió #3D.

Algunes imatges de la preparació que vam fer:

El dia del concurs…

El dia del concurs els alumnes participants van assistir a l’esdeveniment plens d’entusiasme envers el repte i van fer una actuació de la qual n’estem molt orgullosos.

No van aconseguir guanyar el concurs, però la seva peça va marcar el rècord de resistència.

L’alumnat va viure intensament la jornada, amb molta emoció, molt bon ambient i boníssimes impressions. Va ser una activitat gratificant i ens va quedar la voluntat de tornar a participar-hi l’any que bé.

Enhorabona equips!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: