Places vacants CFGM i CFGS Setembre 2022

Places vacants (sol·licitud a partir del 30 de setembre)

Un cop finalitzat el procés de preinscripció i matrícula:

1. Les persones interessades en una plaça a:

escriviu un correu electrònic sol·licitant plaça a a8014115@xtec.cat.

2. Les persones interessades en una plaça a:

Empleneu el següent formulari per formar part de la llista d’espera i ens posarem en contacte amb vosaltres en cas de poder-vos assignar una plaça.

Període extraordinari d’admissió a cicles formatius (del 27 al 28 de setembre 2022)

Un cop finalitzat el procés de preinscripció i matrícula ordinari, els centres que disposen de places vacants poden obrir un període d’admissió.

LLISTAT ASSIGNACIONS PLACES VACANTS

Seguint el calendari, publiquem l’assignació de places vacants durant aquest període d’admissió extraordinari. Trobareu les places assignades AQUÍ i també les podeu descarregar a través del botó següent:

RECORDEU: El dia 30 de setembre es podran matricular les persones que apareixen a la llista i que, per tant, tenen plaça assignada en aquest període d’assignació. Rebreu un mail amb totes les instruccions.

 • L’horari de matriculació serà de 10:00 a 13:00 i s’ha de formalitzar de forma presencial a l’institut.
 • Les matrícules són de pagament únic: en la matrícula de setembre no hi ha possibilitat de fraccionament de matrícula. Per formalitzar-la caldrà fer l’abonament del total de l’import.
 • Excepcionalment, el CFGM Guia Medi Natural es podrà fraccionar en dos pagaments de 680€, a realitzar el primer ara i el segon abans del dia 1 de novembre.

VACANTS DISPONIBLES AL FERRAN TALLADA:

Aquestes són les vacants de les què disposem en aquest moment al Ferran Tallada:

Cicles de grau mitjà:

Cicles de grau superior:

Si voleu optar a una plaça, llegiu bé les indicacions següents amb les instruccions i el formulari de sol·licitud.

Important: la sol·licitud s’ha de fer online a través del formulari que indiquem a continuació, mentre que la matrícula s’haurà de fer de forma presencial al centre.

CALENDARI PROCÉS EXTRAORDINARI:

1. A partir d’avui 27 de setembre heu d’emplenar la sol·licitud de plaça a través del següent formulari que estarà actiu fins demà dimecres 28 de setembre a les 23.59 h.

 • Es desestimaran les sol·licituds que es facin fora de termini a partir 00:00.
 • Es desestimaran les sol·licituds que no certifiquin el resguard de preinscripció quan s’indiqui el codi de preinscripció.
 • Es desestimaran les sol·licituds que no certifiquin la nota al·legada amb el document justificatiu que es demana al formulari.

2. El dia 29 de setembre publicarem les assignacions de plaça d’aquest període d’admissió que compleixin els requisits i aportin la documentació al·legada.

3. El dia 30 de setembre es podran matricular les persones que apareixen a la llista amb plaça assignada en aquest període d’assignació.

 • L’horari de matriculació serà de 10:00 a 13:00 i s’ha de formalitzar de forma presencial a l’institut.
 • Les matrícules són de pagament únic: en la matrícula de setembre no hi ha possibilitat de fraccionament de matrícula. Per formalitzar-la caldrà fer l’abonament del total de l’import.
 • Excepcionalment, el CFGM Guia Medi Natural es podrà fraccionar en dos pagaments de 680€, a realitzar el primer ara i el segon abans del dia 1 de novembre.

4. Les persones que es matriculin s’incorporen a classe el dia 3 d’octubre.

2ª fase d’admissió a cicles formatius (del 14 al 16 de setembre)

Ja està oberta la 2ª fase d’admissió per als cicles de grau mitjà i superior. Podeu presentar l’ampliació de sol·licitud des d’avui, 14 de setembre, fins divendres 16 de setembre. Recordeu que un cop passada aquesta data, ja no s’acceptaràn més sol·licituds.

El tràmit l’heu de fer online, a través del botó que trobareu a la pàgina web del Departament d’Educació destinada a aquest procés; no podem fer-lo des del centre.

PASSOS A SEGUIR PER A LA SEGONA FASE D’ADMISSIÓ

 • Els alumnes que podeu participar en aquesta segona fase d’admissió sou aquells que vau participar i no vau obtenir plaça ni per assignació ni per la gestió de llista d’espera i, a més, cal que la qualificació que us consti a la llista ordenada sigui igual o superior a 5. Si compliu aquests requisits rebreu un correu electrònic amb un enllaç.
 • El període per presentar l’ampliació de sol·licituds en aquesta segona fase és del 14 al 16 de setembre de 2022.
 • Pots tramitar la sol·licitud d’ampliació a través d’aquest enllaç, que també trobaràs a la web del Departament d’Educació. Per accedir-hi cal que t’identifiquis amb el codi de sol·licitud i el teu DNI si ets major d’edat, o el del teu tutor referent si ets menor d’edat.
 • En aquesta segona fase d’admissió les sol·licituds s’ordenen d’acord amb la qualificació mitjana dels estudis o la qualificació de la prova que permet l’accés.
 • Podreu consultar les assignacions finals a partir del 21 de setembre de 2022.

Trobareu tota la informació a la web del Departament d’Educació.

Llistats d’assignacions d’alumnes en 2ª volta

Ja podeu consultar les llistes de les assignacions en 2n període d’admissió:

Grau Mitjà aquí

Grau Superior aquí

Avui rebreu un correu amb totes les instruccions i documentació necessària per a formalitzar la matrícula, que haureu de fer entre els dies 22 i 23 de Setembre.

Què puc fer si no he entrat en aquesta segona volta?

Per a la resta de persones interessades, a partir del dia 27 publicarem a la nostra plana web i xarxes socials les vacants i un formulari amb les indicacions per participar en el procés extraordinari segons el següent calendari:

 • El dia 27 de setembre es publicaran les vacants finals i es penjarà un formulari de sol·licitud de plaça (web i xarxes socials). El formulari estarà actiu del mateix dia 27 fins el 28 a les 23.59.
 • El dia 29 de setembre es publicaran les assignacions de plaça d’aquest període extraordinari.
 • El dia 30 de setembre es podran matricular les persones que apareixen en la llista amb plaça assignada en període extraordinari.

Aquest procés extraordinari està obert tant a estudiants que van fer la preinscripció com a aquells que, pel motiu que sigui, no la van poder fer.

Vacants al Ferran Tallada per al curs 2022-2023

Aquí al Ferran Tallada tenim algunes vacants en els següents cicles:

 • Grau Mitjà: Veure totes les vacants aquí
  • Guia en el Medi Natural i de Temps de Lleure
  • Atenció a persones en situació de dependència
 • Grau Superior: Veure totes les vacants aquí
  • Ensenyament i animació socioesportiva
  • Educació infantil
  • Integració social
  • Mediació comunicativa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: