Activitats de Sant Jordi 2022

Aquest any vam poder celebrar la Diada de Sant Jordi amb moltes activitats i actes. Us deixem amb un resum:

Jocs Florals

Aquest any vam poder tornar a celebrar els Jocs Florals com ens agrada i reprendre la tradicional entrega de premis. Donem l’enhorabona a tots els guanyadors i guanyadores, però sobretot a tots els participants que van ajudar a fer d’aquesta Diada, un any més, una jornada memorable.

Batxillerat

La Diada de Sant Jordi va estar plena d’activitats per al nostre alumnat. Els nois i noies de Batxillerat van participar en una gimcana pel barri de Gràcia i el Passeig de Gràcia. Vam citar-los a la Plaça del Sol a les 9 del matí, i els vam plantejar unes preguntes que havien de resoldre. L’activitat els va fer voltar descobrint localitzacions d’algunes de les lectures de les PAU com de “La Plaça del Diamant” de Mercè Rodoreda, i de “Nada” de Carmen Laforet.

CFGM Atenció a Persones en Situació de Dependència

La Diada de Sant Jordi va ser molt especial per a l’alumnat de 2n d’Atenció a Persones en Situació de Dependència, que va poder acompanyar els usuaris de la Residència Pedrell el divendres passat a la paradeta que van muntar per vendre les artesanies que havien fet ells mateixos prèviament, també amb la col·laboració dels nostres alumnes. Una jornada plena de carinyo per acompanyar aquesta festa tant bonica.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: